This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.

Close Message
NextPharmaJob.com for pharmaceutical industry jobs
NonStop Recruitment
NextPharmaJob.com is dedicated to putting job seekers looking for pharmaceutical industry jobs in touch with recruiters and employers.

Similar jobs you may be interested in:

Group Leader Protein Production & Cell Sciences - South France
France
Group Leader - In Vitro Biology - Oncology
France
MSAT (Different levels of responsibility!) - Switzerland
Switzerland
UX in Medical App Development
Switzerland
DSP Specialist - R&D or Manufacturing (BIOLOGICS)
Spain
More...

To receive a FREE weekly email alert of all the latest pharmaceutical industry jobs added to our database enter your email address below.

Submit | Tell me more...

Sister sites:
Our sister site Our sister site
Partner sites:

At Burntsky Limited we work with a number of third parties in order to maximise the reach of the jobs posted with us including but not limited to:

JooblePartner Jooble
UK Jobs
Science Jobs

Job Details
Options
back Back    save job Save Job      apply for job Apply Online      contact recruiter Contact Recruiter            print Print

Qualified Person (QP) - Big pharmaBusiness Type: Pharmaceutical Company
Job Type: Biotechnology
Job Level: Experienced (non manager)
Position: Full Time
Location: Netherlands
Reference: ST258839
Closing Date: 23/09/20
Job Details:

Een van mijn klanten, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, is momenteel aan het uitbreiden binnen de manufacturing divisie. Hierdoor zijn zij opzoek naar een Qualified Person om het team te versterken. Ben jij klaar om de volgende stap te nemen in je carrière en een rol met veel verantwoordelijkheid op te nemen voor een van de meest erkende farmaceutische bedrijven ter wereld waardoor je CV een grote boost krijgt en waardoor je waarde op de arbeidsmarkt zal stijgen?

Als Qualified Person ben je eindverantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de gehele supply chain inclusief batch certificering. Je bent een ambassadeur van het kwaliteitsbewustzijn binnen de manufacturing division.Vanuit productielocaties van over de hele wereld worden vaccins en geneesmiddelen naar deze manufacturing locatie getransporteert om vervolgens onder strikte voorwaarden en onder de beste kwaliteitsvoorwaarden verpakt te worden. De verpakte medicijnen worden vervolgens gedistribueerd naar 140 landen met ieder haar specifieke eisen en regelgeving.

Als Qualified Person ben je verantwoordelijk voor batch release naar deze landen en ben je ook veelvuldig in contact met productiesites en klanten om toezicht te houden op de kwaliteit van ons product. Je doet dit onder andere door middel van bezoeken en gesprekken en bent daarmee een belangrijk contactpersoon van de site voor een deel van ons productenpakket.

Je taken zijn onder andere; het uitvoeren of het onder jou verantwoordelijkheid uitvoeren van batch documentatie reviews; advies geven op het gebied van compliance- en kwaliteit gerelateerde verbeteringen; het initieren en ontwikkelen van het farmaceutisch beleid en procedures. Hiermee draag je bij aan de kwaliteitsstrategie binnen onze organisatie; het leiden van (internationale) onderzoeken naar en rapporteren van kritische afwijkingen; het goedkeuren van productie gerelateerde onderzoeken en klachten en daarbij ben je ook medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van een deel van het Quality Managment Systeem

Welk profiel zoeken we:

  • Afgeronde WO studie Biotechnologie, (Micro-)Biologie, Farmacie met apothekersdiploma (of equivalent);
  • Meerdere jaren werkervaring als QP in de farmaceutische industrie;
  • Ervaring met wet- en regelgeving binnen en buiten EU, o.a. EMEA, FDA, Anvisa;
  • Ervaring met implementeren van kwaliteitsverbeteringen;
  • Proactief, besluitvaardig, kritisch en stressbestendig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in het Nederlands en Engels.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan hier of stuur je CV naar mij, Sofie Thijs, via S.Thijs@nonstopconsulting.com. Voel je vrij om met me te connecteren via Linked In. Als je niet beschikbaar bent voor deze rol, maar je kent iemand die hiervoor geschikt kan zijn, twijfel dan niet om de mensen in je netwerk met mij in contact te bregen!NonStop Consulting Posted by:: NonStop Consulting (View all our vacancies)
Unless otherwise stated, if applying for a job, you must ensure that you are already authorised to work in the country in which the job is based
Posted: 16/09/2020 | NPJ Ref: 258466
line graphic

Compatible with:

JobMate   Broadbean   Idibu

Site optimised for Internet Explorer 8+ / Firefox 3+
View a complete Jobs Listing
Credit cards image